Üdvözöljük!

KULLANCSELTÁVOLÍTÓ KANÁL 3 DB-OS

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Elérhetőség: Rendelhető

Normál Ár: 1 120 Ft

Kedvezményes Ár: 1 008 Ft

VAGY

Gyors Áttekintés

A kullancs-eltávolító kanál úgy képes eltávolítani a vérrel szívott kullancsot, hogy az eszköz nem szorítja meg a kullancs testét.
A kullancs-eltávolító kanál úgy képes eltávolítani a bőrbe fúródott kifejlett, vérrel szívott kullancsot, hogy az eltávolítás során az eszköz nem szorítja meg a kullancs testét, hanem az áldozat bőrére fejti ki a speciális hatást, melynek eredményeképpen a rögzülését vesztett kullancs a kanál kávájába dől.

KULLANCSELTÁVOLÍTÓ KANÁL 3 DB-OS

Dupla kattintás a fenti képen a teljes mérethez

Kicsinyítés
Nagyítás

Tovább nézetek

Részletek

Miért lényeges az, hogy a kullancsot gyötrés nélkül távolítsuk el? Ha a kullancsot bármilyen fizikai- (pl.: nyomás, szorítás stb.) vagy kémiai (pl.: kenőcs, olaj stb.) hatás éri, akkor gyötrődése, fuldoklása, vagy haláltusája okán kórokozókat köphet, öklendezhet a bőrben lévő szúrcsatornájába, így okozva fertőződést. Azonban, ha a kullancs eltávolítás úgy történik, hogy nem gyötörjük, akkor mindez nem történik meg. Mi az előnye annak, ha a kullancs nem üríti testváladékait az általa szúrt sebbe? A kullancsban számos, veszélyes mikroorganizmus (protozoon, baktérium és vírus) él. Amennyiben ezek a kórokozók átjutnak a kullancs szervezetéből a csípett egyénbe, vagy kedvenc állatba, akkor az fertőződik. Mire alkalmas a kullancs-eltávolító kanál? Az eszközzel ember- és kedvenc állat bőréből távolítható el a kifejlett, vérrel szívott kullancs.

További Információk

Kiszerelés 3 db