Üdvözöljük!

NATURLAND SVÉDCSEPP+C-VITAMIN

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Elérhetőség: Rendelhető

Normál Ár: 2 275 Ft

Kedvezményes Ár: 2 048 Ft

VAGY

Gyors Áttekintés

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják. A készítmény hatóanyaga a Svédkeserű tinktúra.
Segédanyagként tartalmaz még íz- és színezőanyag karamellt, 96%-os etanolt és tisztított vizet.
Belsőleg alkalmazható étvágytalanság, puffadás, teltségérzet, bélrenyheség és egyéb, különböző okokra visszavezethető emésztési zavarok esetén, fertőző vagy más hosszantartó betegségek utáni lábadozás időszakában.
Külsőleg alkalmazható bedörzsölés vagy borogatás formájában a fájdalom enyhítésére.
A készítmény nem alkalmazható a komponensekkel szembeni ismert túlérzékenység (allergia) esetén.
Belsőleg nem szedhető agysérülés, epilepszia és más központi idegrendszeri betegség esetén. Nem ajánlott a szedése cukorbetegeknek, májbetegeknek és alkoholbetegeknek.
Külsőleg nem alkalmazható a Svédcsepp bőrbetegségben és sérült bőrfelületen.

NATURLAND SVÉDCSEPP+C-VITAMIN

Dupla kattintás a fenti képen a teljes mérethez

Kicsinyítés
Nagyítás

Tovább nézetek

Részletek

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják. A készítmény hatóanyaga a Svédkeserű tinktúra, melynek alkotórészei biztosítják: - az étvágyjavító, emésztést serkentő, epekiválasztást fokozó hatást (keserű narancshéj, bazsalikomfű, kardamomum termés, kínai csillagánizs termés, benedekfű, fahéj, tárnicsgyökér, borsosmenta levél, szurokfű, vidrafűlevél), - a gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatást (közönséges párlófű virágos hajtás, orvosi angyalgyökér, bábakalácsgyökér, kamillavirágzat, igazi édesgyökér), - a kezelt testfelület vérellátásának fokozásával a fájdalomérzet enyhítését (szegfűszeg, borsosmenta levél, 96%-os etanol).

További Információk

Kiszerelés 500 ml