Üdvözöljük!

PHYSIOMER ORRÖBLÍTŐ OLDAT FELNŐTT

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Elérhetőség: Rendelhető

2 400 Ft
VAGY

Gyors Áttekintés

Környezeti hatásokból induló (nagyvárosi élet, poros munkahely) vagy életmódból adódó (dohányzás) levegőszennyezés esetén, rendszeres használata lehetővé teszi az orrnyálkahártya tisztán tartását. A Physiomer oldat eltávolítja az orrba került szennyeződéseket, felszabadítja a nyálkahártyát a fölösleges terheléstől, szabaddá téve a légutakat. Sportolók számára nem elhanyagolható módon megnöveli az oxigénfelvétel felületét, ezzel lehetővé téve a megnövekedett oxigénigény kielégítését.
Legyengült immunrendszer esetén egy egyszerű megfázásból akut nátha vagy akár torok és felső légúti fertőzés vagy bronchitis alakulhat ki. Kialakult nátha esetén, az eldugult vagy folyó orr járatainak tisztulását elősegíti, felgyorsítva a váladék távozását, a nyálkahártya regenerációját. Kialakult nátha esetén elősegíti az eldugult vagy váladékozó orr járatainak kitisztulását, felgyorsítja a váladék távozását ill. a nyálkahártya regenerációját.

PHYSIOMER ORRÖBLÍTŐ OLDAT FELNŐTT

Dupla kattintás a fenti képen a teljes mérethez

Kicsinyítés
Nagyítás

Tovább nézetek

Részletek

A Physiomer Felnőtt Orröblítő Oldat: -kitisztítja az orrjáratokat és ezáltal nagyobb felületen teszi lehetővé az oxigénfelvételt -megszünteti az allergia vagy megfázás okozta orrdugulást -megelőzi a szövődmények kialakulását, elősegíti az idült kórképekből történő kigyógyulás lehetőségét. Használat: a használat gyakorisága nem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget.

További Információk

Kiszerelés 135 ml